Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2012. Szeptember 13. 13:50, csütörtök | Kék hírek

Hagyó-per - A volt szocialista főpolgármester-helyettes mindent tagad

Kivétel nélkül tagadta a vele szemben megfogalmazott vádakat Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes az ellene és 14 társa ellen indított büntetőügy csütörtöki tárgyalásán a Kecskeméti Törvényszéken.

2012. Szeptember 04. 15:58, kedd | Kék hírek

Felmentette a bíróság Molnár Gyulát és társait

A Fővárosi Törvényszék bűncselekmény hiányában felmentette Molnár Gyulát, Újbuda volt szocialista polgármesterét és Lakos Imrét

2012. Július 05. 10:47, csütörtök | Kék hírek

Kolompár-per - Egy év tíz hónap börtönbüntetést kapott az elsőrendű vádlott

Első fokon 1 év 10 hónap börtönbüntetésre ítélte, és 3 évre eltiltotta a közügyek gyakorlásától Kolompár Orbánt, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) egykori elnökét csütörtökön a Kecskeméti Városi Bíróság.

2012. Június 28. 05:00, csütörtök | Kék hírek

Kolompár-per - Július 5-én hirdetnek ítéletet első fokon

Július 5-én hirdetnek ítéletet első fokon a Kolompár Orbán és nyolc társa ellen folyó perben a Kecskeméti Városi Bíróságon - jelentette be a tanácsvezető bíró a szerdai tárgyaláson.

2012. Június 12. 05:00, kedd | Kék hírek

Uzsorával gyanúsítottakat helyeztek előzetes letartóztatásba Szolnokon

Uzsora bűncselekménnyel gyanúsított négy személyt helyeztek előzetes letartóztatásba vasárnap az ügyészség indítványára a Szolnoki Városi Bíróságon - közölte Sándor Géza, a Szolnoki Törvényszék szóvivője az MTI-vel.

2012. Június 05. 09:07, kedd | Kék hírek

Letöltendő szabadságvesztést kér az ügyész Kolompár Orbánra

Letöltendő szabadságvesztés kiszabását kérte Kolompár Orbánra, az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) volt elnökére az ügyész hétfőn a Kecskeméti Városi Bíróságon elmondott perbeszédében.