Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Június 11. 09:36, hétfő | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Visszavágott a magyar zenész

Visszavágott a magyar zenész

Rapelve szájkaratézik egymással Polgár Peti és Fluor. A két előadó "dalban" ócsárolja egymást, rajongóik pedig - úgy tűnik - kíváncsiak a néhol nyomdafestéket nem tűrő mondatokra.

Egymásnak feszült a Class Fm zenés humoristája, Polgár Peti és a zenész Fluor. A botrányt Polgár alábbi sorai robbantották ki, amely azóta a videómegosztó oldalakon és a legnagyobb közösségi portálon is tovább gyűrűzött.

"Édes pici fiam, hát becsokiztál?/Hogy a csillagod már csak kicsit fluoreszkál/A Mizuval egyszer mákod volt /És elment SP, az a zsákon folt/Még kábé van egy éved és utána/A partyszemcsi repül a kukába/A trendek múlnak, az évek szállnak/A nedves bugyis tinik, nővé válnak/Mert valljuk be, hogy csak ők szeretnek/Mások nem veled, hanem rajtad nevetnek/Tévedsz, ha az a távlati terved/Hogy lesz majd 50 éves jubileumi koncerted/Tomi ne dumálj"

Fluor természetesen nem hagyta annyiban a szerinte szánalmas kritikát, és válaszképpen egy felvételt tett közzé a Facebookon.

"Nem hiszem, hogy mizuzni szeretnék 70 évesen/de énekelni se másokról mérsékelten viccesen/az espé ratyizását folytathatnád kommentben/vagy csinálhatnál róla közös számot dopemannel/nem rólad beszéltem, vagy lehetnél apám korú/lecsúszott celebekre vall az efféle háború/vigyázz, még kiesik a szádból a protézis/ha csinálsz városhimnuszt, veszek neked domain-t is/bocsi, hogy élek, ha lesz legalább egy évem/a rock kocsmába három fröccsre lehetsz majd a vendégem/meg írhatsz a mórickába, ha nem megy a class-on/addig is, kedves polgár peti, kóstold meg a......."

A két "alkotás" a Youtube-on alig pár nap alatt többezren nézték meg, a két előadó postjait pedig nagyon sokan kommentelték a közösségi portálon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.