Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2018. Április 06. 08:44, péntek | Sport

Versenyezni megyünk a Lavanttal Ralira is!

Versenyezni megyünk a Lavanttal Ralira is!

Kertész Krisztián - Velezdi Eszter
Opel Astra OPC - FA-ZE Tyre Repair Kft.
Lavanttal Rallye - 2018.04.06-07.

Interjú Krisztiánnal a Lavanttal Rally előtt, ahol hasonló környezet várja majd őket, mint a Rebenland ralin.

A pályák száma tizenkettő lesz, ami kevesebb mint a Rebenlandi, de ugyan olyan technikás. Előnyt jelenthet az előző verseny tapasztalata?

- Igen, kevesebb lesz. Hatféle pálya, mindegyik kétszer. Valamennyire előnyt jelent, mert hasonló karakterisztikájúak ezek is. Mondjuk a Rebenlandi időjárás miatt, maximum a vonalvezetés lesz hasonló.

Összesen 163 verseny kilométer vár rátok 185 kilométer etappal. Miként lehet ilyen kanyargós pályákra felkészülni?

- Itt majdnem annyi a gyors, mint az etap. Túl sokat nem kell kocsikázni az utcán, nézegettem az útvonal lapot, van olyan két szakasz, amik között nincs kettő kilométer etap, így a sisakot nem igen kell levenni a kettő közt. A pályabejáráson tudunk felkészülni, remélem elég lesz az idő rá, hogy jól feldolgozzuk a pályákat.



Hogy állsz a Opellel? Kiismerted már?

- Ismerem már minden zörrenését. Nagyon rég óta, már mikor épült, Hadik Andrisnak ez az autó, azóta követem a kocsit, és 2006-ban ebben kezdtem navigátori pályafutásomat, úgyhogy szerintem nincs más, amit jobban ismernék.
Ahogy írtam is fentebb, technikás pályák várnak rátok. Ide kell-e váltó áttételt cserélni, mivel a kanyarok nagyon gyorsan jönnek, és a végsebesség is kisebb, mint a magyarországi pályákon.

- Nem változtatunk a kocsin, úgy van ahogy Magyarországon is megyünk vele, jó így, és teljesen jó lesz ide is. A pályák kanyargósabbak és szűkebbek, mint otthon, itiner kell jó, azt pedig a következő napokban kisimítjuk.

Végezetül, hogy is szeretnétek végezni a versenyen?

- Nyilván szeretnénk célba érni, a Rebenlandi eredményeinkkel most is maximálisan elégedettek lennénk, csak újonc vagyok még ezen az oldalon, külföldön meg mindenképp, de versenyezni jöttünk ide is.

Köszönjük Partnereink segítségét: MIHIDRA KFT., KISS ZSOLT EV., NATURGOLD FARM, FIRE-CREW KFT., ZSOMAR-KER KFT., MAGYAR IPAR KFT., T-FOREX KFT., R-PEX 2000KFT., KOKO EXPRESS, BLACK POINT ALAPÍTVA 1991 KFT., KERÉKGYÁRTÓ ÉS TÁRSA KFT., UNIFY KFT., ANDREZOL-NET KFT., D.D.Z.-MED KFT., ADÓ-DÓ PLUSZ KFT., BEST-TYRE GUMI, HORVÁTH KFT., KARTEL 97 BT., H-EURO CONSULT BAU KFT., ASSIST -TREND ÉSZAK KFT., SPÉCI KOMPLETT KFT., TT SPEED KFT., DELTA HUNGÁRIA ÉPÍTŐ KFT., FÉLIX PROFESSIONAL KFT., UNILUB CASTROL NEMZETI IPARI DISZTRIBÚTOR., BÚTORSTRONG BAU INVEST KFT., GLS WESTPARCEL KFT., WEST-START CSOMAGSZÁLLÍTÁS RAKTÁROZÁS KFT., BAR-POR-TRANS KFT., KARCHER., INTERDAIRY HUNGÁRIA KFT., BAROMFIUDVAR 2002 KFT., KELET-METÁL KFT., DANKO TRANS &BAU KFT., TÜF Szerviz - Nyíregyháza, Mátészalka, Fehérgyarmat, Szolnok, Vídia Csavarszaküzlet.

- Hajósi Miklós -

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.