Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 07. 05:00, csütörtök | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Vendéglős lett Hajdú Péter

Vendéglős lett Hajdú Péter

A tévés azt vallja, több lábon kell állni, hogy családja hosszú távon is anyagi biztonságban legyen.

A Frizbi műsorvezetője folyamatosan keresi a befektetési lehetőségeket. Legutóbb a vendéglátásba tett be milliókat, és éttermet nyitott Törökbálinton, ahol a családjával él. Hajdú Péter állítja, mindent tekintetben vállalkozó szellemű, kész minden érdekes lehetőséget megragadni, és nem csak a televíziózás területén. A tévés szeret kikacsintgatni a hétköznapibb irányokba is, ennek eredményeképpen ma már egy éttermet és egy delikáteszüzletet is működtet, nem messze az otthonától.

A műsorvezető bízik abban, hogy ezek a vállalkozások - amelyekbe elmondása szerint elég sok pénzt fektetett - hosszú időre megélhetést biztosítanak a családjának. Hajdúnak nincs túl sok köze a kereskedelemhez és a vendéglátáshoz, ezért szakértő kezekre bízta a vállalkozásait. "Mindkét üzletemben komoly szakembereket alkalmazok, akik mindent elintéznek" - hangsúlyozta az Új Ásznak a Frizbi műsorvezetője, aki naponta hol a standot, hol pedig a bevételi és kiadási oldal alakulását nézi át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.