Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2020. Augusztus 09. 12:09, vasárnap | Bulvár
Forrás: infovárosok

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

„Nagyon sok szép emlékem köt a Médiaválogatotthoz – kezdi Katus Attila – kis és nagypályás focik, fellépések és egyéb őrültségek, így most ebből a rekordból sem szerettem volna kimaradni.”

Korábbi teqballos rekordjukat szerették volna továbbgondolni, amihez a Dávodi Strandfürdő és Fortuna Hotel rögtön partner lett. Ezúttal a teqballt überelték teqtenisz-szel és teqpong-gal, valamint bowlinggal zárták a reggel 9 órától 21 óráig tartó folyamatos sportolást.

„Én az év eleji teqballos rekorban fellépésem miatt nem tudtam részt venni, most viszont belevetettem magam a forgatagba – emlékszik Palcsó Tamás – igazi embert próbáló volt 12 órán keresztül sportolni egy íves asztalon. Aki még nem próbálta, mindenképpen tegye meg, mert ez nem egyszerű foci, ping-pong és tenisz volt.”
Fésűs Nelly egyetlen hölgyként csatlakozott a fiúkhoz.

„Drága férjemnek is szerettem volna bizonyítani, hogy végig tudom csinálni - mondja a belevaló sztáranyuka – persze hagytam, hogy a fiúké legyen az igazi dicsőség, ezért én kislányommal, Elza Zorkával többször csobbantam az élménymedencében a strandon. – Büszke vagyok a kis feleségemre és persze magamra is, hogy túl a 60-on hozzá tudtam járulni a Médiaválogatott sikeréhez. Sosem voltam még világrekorder, pedig jó érzés” – veszi át a szót Vajtó Lajos

A ma már edzőként dolgozó egykori Pécsi Sas, Katus Tamás foglalta össze a napot:
„Egy őrült napon vagyunk túl, óriási sikert elérve. Teq sportágakban, mint a teqball, teqtenisz, teqpong még senki sem állított fel világrekordot, így ez már a Médiaválogatott nevéhez fűződik. Mivel 3 a magyar igazság és egy a ráadás, mi a bowlingot tettük hozzá. A forró nyári nap zárásaként a Fortuna Hotelben még 3 óra bowling várt ránk.”

„….ezt is megcsináltuk! – örvendezett Ricky - énekes előadóként nem volt könnyű dolgom, de persze a Katus testvérek és egykori nagyszerű focistáink, Keller József és Bojan Lazic jelenléte inspirált arra, hogy ne adjam fel, hanem álljak bele, ahogy tudok. Büszke vagyok a csapatomra!”

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára