Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2012. Január 10. 14:23, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Talkshow-t kaphat Stohl?

Talkshow-t kaphat Stohl?

Az 55 nap múlva szabaduló színész a börtönben is követte az RTL Klub műsorait.

Stohl Andrást visszavárja az RTL Klub, a tévécsatorna programigazgatója, Kolosi Péter azonban egyelőre nem árulta el, hogy milyen jellegű tévéműsor vezetését bízzák a frissen szabaduló Stohl Andrásra. A színész ügyvédjének, dr. Ruttner Györgynek azonban vannak elképzelései arról, hogy Stohl milyen programban érezné jól magát."Amit ő szeret, és amiben remekül tud teljesíteni, az egy nagy volumenű, sok feszültséggel és váratlan helyzetekkel járó, élő show-műsor levezénylése" - hangsúlyozta az ügyvéd. Ruttner szerint ez nagyon speciális adottságot igényel, és nem sokan vannak, akik ezt tudják. A bulvárlap felvetése szerint elképzelhető, hogy az X-Faktor 2012-es szériájának a vezetését kapná meg Stohl, de akár Fábry Sándor távozása miatt egy talkshow is várhat rá.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.