Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Március 22. 11:42, szerda | Kék hírek
Forrás: Ügyészség

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

Székdobálás, orron harapás - Videón az Esztergom-környéki kocsmai bunyó

A garázdaság bűntette miatt indult ügyben az Esztergomi Járási Ügyészség vádiratot nyújtott be három férfival szemben, akik közül az egyik orron harapta a másikat.

A vádirat szerint három férfi tavaly nyáron, egyik este egy Esztergomi Járásbeli településén lévő sörözőben leittasodott. Két férfi a söröző teraszán vitázott egymással, amelynek során az egyik megharapta a másik orrát, emiatt dulakodás alakult ki közöttük. Ezt megakadályozandó két férfi állt közéjük.

Ezután az egyik elkövető többször meglökte a szétválasztó férfiak egyikét, majd a harmadik elkövető is odament és az orron harapó férfit egyszer ököllel arcon ütötte. A megütött férfi az ütéstől hátralépett, majd felemelt egy alumíniumból készült széket és azzal fejbe vágta támadóját. Ez a két férfi nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy az Esztergomi Járásbíróság a büntetlen elkövetőkkel szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzésben pénzbüntetést szabjon ki, tájékoztatta a Kemma.hu-t a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.