Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Július 20. 09:04, péntek | Bulvár
Forrás: storyonline.hu

Suri az apját választaná?

Suri az apját választaná?

Ha tehetné, egész biztosan Tom Cruise-zal maradna legkisebb gyereke, legalábbis hozzá sokkal jobban ragaszkodik, mint anyjához - állítják az ismerősök.

A tegnapi napot végre együtt tölthette Tom Cruise és lánya, Suri. A színész most először találkozott legkisebb csemetéjével, amióta Katie Holmes elhagyta őt. Sőt már előtte is heteket töltöttek egymástól távol, mivel Cruise Izlandon forgatott. A nagy találkozás pedig nemcsak érzelemdús volt, de sokat elárul a viszonyukról is. A róluk készült képeken egyértelműen látszik, hogy Suri imádja az apját, és úgy csüng rajta, mintha az élete múlna ezen.
A kislány testbeszédén túl az szintén sokatmondó, ahogy apjával viselkedik. Tom közelében ugyanis soha nem hisztizik. Ellenben anyja mellett egyfolytában bevágja a durcát valamiért, legyenek fagyizóban, étteremben. Minden alkalommal követelőzik, és ha nem kapja meg azt, amit akar, akkor elszabadul a dühcunami. Mindez azt mutatja, hogy apja sokkal többet jelent Surinak, és ha dönthetne, akkor valószínűleg őt jelelné meg gyámjaként.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.