Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2011. Október 31. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Somáék oda-vissza csalták egymást

Somáék oda-vissza csalták egymást

Anya, feleség, és szexet élvező dögös nőként jellemzi magát Soma Mamagésa, aki több mint hét év együttélés után ment feleségül Lőrinc György zenészhez. Húsz éve házasok, de közös életükben voltak bizony hullámvölgyek.

- Az első durranás az volt, amikor tíz év után kivettem egy lakást, ahová a gyerekek is csak ritkán jöhettek, Gyuri pedig csak ha bejelentkezett. Éreztem, megfulladok, ha nem élhetek heti egy-két napot a saját ritmusomban. Én voltam aránytalanul többet a gyerekekkel, neki mindig volt saját stúdiója, ahová elvonult. Tudta, ha ebbe nem megy bele, én, a szabadlelkű vadkanca, kiszállok a házasságból - meséli Soma, majd így folytatja a Vasárnap Reggelnek adott interjúban:

- Volt más hullámvölgy is köztünk - mindkét részről megspékelve szeretővel. Amikor ezt visszaadtam, tudtam pontosan, hogy az nekem kijárt. Fájdalmas volt, de egy idő után éreztem, most már nem vagyok adós. Az, hogy kiegyenlítettük a számláinkat, más minőségbe emelte a kapcsolatunkat. Most jobb, mint valaha.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.