Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2016. Január 30. 10:05, szombat | Belföld
Forrás: TriVial Communications & Consulting sajtóközlemény

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

Rangos szakmai és közönség díjakat nyert el a bükfürdői szálloda

A Greenfield Hotel Golf&Spa**** egyre növekvő népszerűségnek örvend mind a hazai, mind a külföldi vendégek körében.

A képzett személyzet a wellness kezelések választéka, valamint a „Soft All Inclusive” szolgáltatás még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést.

Az MSZÉSZ év szállodája 2015 pályázatának eredményhirdetése január 22-én volt Budapesten, ahol - a tavaly elnyert „Legnagyobb piaci javulás” különdíja után – az Accent Hotels üzemeltetésében álló Greenfield Hotel Golf&Spa**** a legjobb újrapozicionálást, vagyis a legeredményesebb átalakulást elismerő Főnix különdíjban részesült.

Immár tíz éve indult útjára a Nemzeti Turisztikai Bizottság koordinálásával a hazai szolgáltatások minőségét értékelő Magyar Turizmus Minőségi Díj. Alapításának célja versenyképesség javítása és lehetőségek kiszélesítése. A Minőségi Díj azokat a magyar turisztikai szolgáltatókat különbözteti meg, melyek folyamatosan erőfeszítéseket tesznek a minőség javítása érdekében. A díj ünnepélyes átadására, a napokban kerül sor.

A bükfürdői hotel további sikere, hogy a vendégek 2015-ben leadott értékelései alapján a Booking.com Kiválósági Díjában is részesült. A népszerű portál a visszajelzések szempontjából megkerülhetetlen, így a látogatók bízhatnak abban, hogy az ott található bejegyzések valódi élményeken alapulnak.

A német FIT Reisen utazási iroda a vendégek véleménye alapján a Greenfield Hotel Golf&Spa****-t beválasztotta a Fit Premium Hotelek közé. Az iroda, a kérdőíves módszert alkalmazva, a közönség szavazatai alapján osztja ki a megtisztelő díjakat Health and Spa, Ayurveda és Wellness and Beauty kategóriában a legtöbb szavazatot szerző szállodáknak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.