Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2023. Május 19. 09:09, péntek | Belföld
Forrás: Rendőrség

Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő a veszprémi völgyhídon, a rendőrök mentették meg

Öngyilkos akart lenni egy fiatal nő a veszprémi völgyhídon, a rendőrök mentették meg

A rendőrnő a szakadék felé rohanó lányt karjánál fogva rántotta vissza.

A rendőrségre 2023. május 17-én 17 óra 5 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprémben, a Szent István Völgyhídnál egy nő önkezűleg akar véget vetni életének, a mélybe akar ugrani.

A gépkocsizó járőrök a híd felé gyalogosan közlekedő lányt meg akarták állítani, aki a rendőröket meglátva és meghallva elfutott előlük. Cserháti Rebeka Hajnalka rendőr őrmester a járőrautóból kiszállva a kőfal végénél lévő ösvény irányába futott a lány után, míg Vig József rendőr zászlós autóval próbálta egy másik útvonalról elérni a fiatalt.

A rendőrnő a szakadék felé szaladó lányt utolérte, és határozott fellépéssel karjánál fogva visszahúzva megakadályozta őt abban, hogy végzetes lépésre szánja el magát. A járőrnő folyamatosan szóval tartotta a lányt, igyekezett megnyugtatni, majd gyalogosan a rendőrautó irányába kísérte, ahol már a járőrtárs is segítséget nyújtott. A hűvös időjárásra tekintettel a szolgálati gépkocsiba ültették a fiatalt, majd a helyszínre érkező mentőknek átadták, akik őt kórházba szállították.

Fotó: Wikipedia

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 13:10, kedd | Belföld

Egykori egyetemének ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát Karikó Katalin

Egykori alma materének, a Szegedi Tudományegyetemnek (SZTE) ajánlotta fel Nobel-díjának másolatát, valamint az elismeréssel járó összeget Karikó Katalin.

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni