Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Augusztus 13. 15:24, hétfő | Kék hírek

Nyolcvanmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök a fővárosban

Nyolcvanmillió forint értékű kokaint foglaltak le a rendőrök a fővárosban

Nyolcvanmillió forint értékű kokainra bukkantak a nyomozók a fővárosban, egy kőbányai droglaborban - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata hétfőn a rendőrség honlapján.

A labort működtető 55 éves Budapesti férfit kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsított több hónapja terjesztette a fővárosban a drogot, amelyet értékesítés előtt egy X. kerületi bérleményben kialakított laboratóriumban kevert, különféle vegyszerekkel fokozta a kokain hatását.
A nyomozók szombaton délután kokain eladása közben érték tetten a férfit és vásárlóját, illetve házkutatást tartottak az általa bérelt kőbányai helyiségben, ahol egy jól felszerelt droglabort találtak.
A helyszínen a kábítószer előállításához, préseléséhez, porciózásához használt eszközökre és vegyszerekre bukkantak a rendőrök, valamint 3200 gramm kábítószergyanús porra, amely az előzetes vegyészszakértői vélemény szerint kokain.
A lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke körülbelül 80 millió forint - közölte az ORFK.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.