Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Március 08. 16:27, vasárnap | Sport
Forrás: mti - fotó: formula1.com

Nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat

Nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es Bahreini Nagydíjat

A koronavírus-járvány miatt nézők nélkül rendezik meg a Forma-1-es idény második versenyét, a március 22-re kiírt Bahreini Nagydíjat - közölték a szervezők vasárnap.

A verseny rendezői közleményükben úgy fogalmaztak, a koronavírus világszintű terjedése miatt nem lenne helyes megtartani egy olyan nagy sporteseményt, amelyen külföldi és helyi rajongók ezrei kerülnének közvetlen kapcsolatba egymással. Hangsúlyozták ugyanakkor, hogy a versenyhétvégét nem tervezik elhalasztani, és azt a televíziós közvetítéseken kísérhetik figyelemmel az érdeklődők.

A szervezők már pénteken felfüggesztették a jegyek értékesítését a szahíri viadalra, amelyre a tervek szerint egy héttel a jövő vasárnapi, idénynyitó Ausztrál Nagydíj után kerül sor. A járvány miatt az április 19-re kiírt sanghaji futamot bizonytalan időre elhalasztották, és jelenleg az április 5-i vietnámi verseny lebonyolítása is kérdéses.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.