Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Január 10. 08:17, kedd | Bulvár
Forrás: Stop.hu

Mit csinált Kiszel Tünde Vastag Csaba koncertjén?

Mit csinált Kiszel Tünde Vastag Csaba koncertjén?

Úgy tűnik, hogy Kiszel Tündét nemcsak a magyar, de az olasz férfiak is kedvelik. A naptárdíva épp Vastag Csaba koncertjén szórakozott barátnőivel, amikor körbevették rajongói.

Nem most találkozott először Kiszel Tünde és Vastag Csaba, hiszen a naptárdíva korábban Kalocsán barátnője esküvőjén már látta az énekest fellépni. Sőt, az X-Faktor idején tévés szereplését is figyelemmel kísérte. Tünde a hétvégén egy belvárosi szórakozóhelyen találkozott újra Csabával.

- Nagyon jó volt a koncert. Élő zenekarral lépett fel, jobb volt így hallgatni, teljesen más, mint tévében. Annyira jó volt a hangulat, hogy barátnőimmel még utána is maradtunk szórakozni. Csabával már egy ideje ismerjük egymást, többször találkoztunk rendezvényeken, most megismertem az öccsét és az anyukáját is. Nagyon kedvesek voltak - mesélte a STOPnak Kiszel Tünde, aki jó előadónak tartja az X-Faktor 2010-es győztesét.

- A hangja is tetszik és tényleg jó showman. Az X-Faktorban is azt mondták, hogy sztár alkat. Nikolast is kedvelem, ha tehetem, elmegyek ilyen jellegű koncertekre is, bár elsősorban az operát, a komoly zenét szeretem - mondta Tünde, akinek nemcsak a zene miatt maradt emlékezetes ez az este.

- Többen odajöttek hozzám, kedvesek voltak velem és közös fotókat kértek. Egy jóképű olasz fiú táncolni és italra is meghívott - mesélt rajongói élményeiről a naptárdíva.

Címkék: Kiszel Tünde

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.