Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Augusztus 13. 10:06, kedd | Belföld

Megújult a Nemzeti Közművek e-autótöltő applikációja

Megújult a Nemzeti Közművek e-autótöltő applikációja

Megújult a Nemzeti Közművek (NKM) e-autótöltő applikációja, az ügyfelek ezentúl Mobiliti néven találják meg az alkalmazást - közölte az NKM kedden az MTI-vel.

A Mobiliti töltőállomásain korábban megszűnt a kábel csatlakoztatása utáni automatikus töltés-indítás.
A tájékoztatás szerint az alkalmazás az elmúlt időszakban több funkcióval bővült és a felület is megújult. A felhasználók már látják az egyes töltők állapotát, valamint a fizetés és számlázás is az alkalmazáson keresztül történik.
Az NKM-hez tartozó NKM Mobilitás Kft. az országban elsőként valósította meg a főutak és autópályák mentén a villámtöltős lefedettséget. A Mobiliti ügyfelei az eddigi fejlesztéseknek köszönhetően már 87 nyilvános töltőn és 180 nyilvános töltési ponton tudják igénybe venni a szolgáltatást, amelyek közül 17 villámtöltő található Magyarország legfontosabb útvonalai mentén.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.