Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. November 07. 14:21, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Már csak párat kell aludni, és indul a Télapó Expressz

Már csak párat kell aludni, és indul a Télapó Expressz

Újra indul decemberben a Télapó Expressz a budapesti Vasúttörténeti Parkba: a különleges programra kicsik és nagyon jelentkezését egyaránt várják a szervezők.

A Nyugati pályaudvarról induló "expressz" a parkba szállítja a családokat, ahol a Grim-Busz Színház műsorával várják majd a gyerekek a Mikulást, aki a program végén csomagokkal megpakolt zsákjával, ünnepi ruhába öltöztetett hajtányon érkezik a csarnokba - adták hírül a szervezők.

A nosztalgia kocsikkal közlekedő szerelvény december 3-án és 4-én délelőtt fél tízkor és délután fél négykor indul a Nyugati pályaudvarról. A különleges utazással egybekötött programra a jegyek korlátozott számban, elővételben válthatók a MÁV Nosztalgia Irodában (a Nyugati pályaudvar 10-es vágánya mellett) és a Vasúttörténeti Park pénztárában.

A jegy ára magában foglal egy retúr vonatjegyet a pályaudvar és a park között, egy ajándékcsomagot és belépőt a parkba, valamint az előadásra.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.