Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. November 10. 08:00, kedd | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Húszmilliós cigarettaszállítmányt rejtegetett egy nő Esztergomban

Húszmilliós cigarettaszállítmányt rejtegetett egy nő Esztergomban

Az Esztergomi Járási Ügyészség jelentős értékre elkövetett orgazdaság miatt emelt vádat egy nő ellen, aki lakásában húszmillió forint értékű, csempészett cigarettát rejtett el anyagi ellenszolgáltatásért

- közölte a Komárom-Esztergom megyei főügyész hétfőn az MTI-vel. Reszl Ildikó tájékoztatása szerint az elkövető ismeretlen személyektől 14 ezer doboz zárjegy nélküli, illetve ukrán zárjeggyel ellátott cigarettát vett át, és az árut lakásában tárolta. Ellenszolgáltatásként százezer forintot kapott.

Az adóhatóság jövedéki ellenőrzés során a dohányárut lefoglalta. Az ügyészség indítványozta, hogy a vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre és százezer forint vagyonelkobzásra ítéljék, illetve a lefoglalt dohányárut is kobozzák el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.