Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Február 26. 08:59, szombat | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Halálra gázoltak egy 45 éves férfit Pirtón

Halálra gázoltak egy 45 éves férfit Pirtón

Halálra gázoltak egy 45 éves férfit Pirtón - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton a police.hu oldalon.

Azt írták, hogy egy kisteherautó sofőrje az Új utcában egy, az út mellett elhagyott kerékpárra lett figyelmes, és későn észlelte az úton fekvő 45 éves férfit, aki a kocsija alá szorult.

A kiérkező rendőrök az úton egy ismeretlen autó lökhárítójának egy részét és további anyagmaradványokat is megtalálták, így felmerült a gyanú, hogy egy másik gépkocsi üthette el korábban a férfit.

A rendőrök pár házzal távolabb megtalálták az elhagyott elemekhez tartozó járművet. A házban felkeltették az ott lakó, ittas férfit, aki elmondta, hogy hazafele ment, amikor valami csattanást hallott, de nem foglalkozott vele és beállt az udvarába.

A sofőrt előállítják a rendőrök.

A baleset körülményeit büntetőeljárás keretében a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság vizsgálja - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben