Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2011. November 03. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

George Clooney egy férfiba szerelmes

George Clooney egy férfiba szerelmes

Az InTouch magazin szerint a színész legújabb kapcsolata a szőke bombázóval csak átverés, mivel Clooney jó barátjába és fodrászába, Waldo Sanchezbe szerelmes!

Férfiba szerelmes George Clooney - ez a pletyka járja Hollywoodban. Igen, időről időre már hallani lehetett hasonlót, de eddig a színész sosem bukott le, nem volt olyan esete, mint mondjuk John Travoltának. A mostani pletyka azonban egy kicsit más. Ezúttal ugyanis már van neve az állítólagos szeretőnek: ő Waldo Sanchez, a sztár fodrásza, akivel Glooney motorozni szokott járni. "A vörös szőnyegen jól jön Clooneynak egy barátnő, ezért választ magának mindig olyan nőket, akik szintén érdekkapcsolatra vágynak. Ő ismertséget ad a nőknek, akik cserébe biztosítják neki, hogy senki ne zaklassa azzal, hogy vajon miért tölt annyi időt a férfi barátaival" - olvasható az InTouch magazinban.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.