Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2012. Szeptember 17. 14:29, hétfő | Sport
Forrás: MTI

Fellebbez Huszti eltiltása ellen a Hannover

Fellebbez Huszti eltiltása ellen a Hannover

Fellebbezést nyújtott be hétfőn Huszti Szabolcs eltiltása ellen a német labdarúgó-bajnokságban szereplő Hannover 96.

A magyar középpályás a 93. percben győztes gólt szerzett a Werder Bremen ellen szombaton 3-2-re megnyert találkozón, de mivel örömében levette a mezét, kirohant a szurkolókhoz és a kerítésre is felkapaszkodott, a játékvezető két sárga lapot adott neki és kiállította.
"A jogászainkkal történt egyeztetést követően úgy döntöttünk, hogy fellebbezünk az ítélet ellen" - nyilatkozta a hannoveriek honlapján Jörg Schmadtke, a Hannover sportigazgatója. "Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a bíró nem egy sárga lappal és figyelmeztetéssel büntette Husztit, hanem azonnal két sárgát adott. A fellebbezésünknek az a célja, hogy érvénytelenítsék a második sárgát és a pirosat, s csak egy sárga lap kerüljön a mérkőzés jegyzőkönyvébe."
Schmadtke hozzátette, a szurkolók között és a sajtóban is téma volt Huszti esete, a klub pedig azt szeretné, ha a jövőre nézve példaértékű döntés születne az ügyben.
Az 51-szeres válogatott Huszti - aki 2010 szeptemberében jelezte, nem kíván többet a magyar nemzeti csapatban szerepelni - az idén nyáron tért vissza az orosz Zenitből a Hannoverbe, amelynek színeiben eddig három bajnoki meccsen két gólt szerzett és öt találatot készített elő.
A 29 éves Husztit a múlt héten a Kicker című szaklap a 2. forduló legjobbjának választotta, a Bundesliga honlapján zajló, a 3. kör legjobbja címért kiírt szavazást pedig egyelőre fölényesen vezeti a magyar játékos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a

2024. Április 30. 19:14, kedd | Sport

Gender Tamás Junior a Circuit Du Val D\'Argenton versenypályán versenyzett

Sok nehézség ellenére is elődöntőben a franciaországi Európa-bajnokságon!

2024. Április 29. 17:22, hétfő | Sport

Ultrabalaton - Rekordok várhatók a 211 km-es versenyen

Több mint huszonötezren vesznek részt Magyarország legnépesebb tömegsport rendezvényén, a 18. alkalommal sorra kerülő NN Ultrabalatonon, amelyet csütörtöktől vasárnapig rendeznek meg balatonfüredi versenyközponttal.