Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Június 10. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: storyonline.hu/positive.co.hu

Elkészült a megasztáros új kipje

Elkészült a megasztáros új kipje

Elkészült Nagy Adri új klipje, a Rohanó szerelem. A Megasztár versenyzője úgy véli élete legnehezebb feladatán van túl, hogy végre megnyíljon és kitárja a lelkét a világ elé.

Adri klipjében eddig még soha nem látott gyermekkori felvételek, valamint sokat sejtető csodás ruhaköltemények is helyet kaptak.

A felvétel célja, hogy Adrit minél közelebb hozza a nézőhöz, kitárja a lelkét és beengedje világába a közönséget. A megasztáros szeretné, ha nem a szexi, dögös énekesnőt látnák benne, hanem azt a tiszta, természetes szépséget, amely benne lakozik. Ehhez több olyan jelenetet kreáltak, melyben Adri a középpontban van és végig kapcsolatban marad a nézővel. Az egyik jelenetben gyermekkori fotóit és videóit vetítik a ruhájára, valamint a stúdióban felépített lakásának bútoraira. Egy másik színben Adri félig a víz alól énekli meg a legbensőbb érzéseit, ezzel is szimbolizálva azt a lelkiállapotot, amin nehezen ugyan, de túltette magát.

"A tehetségkutató számomra egy igazi önismereti tréning volt. Rengeteg dolgot megtanultam magamról és azt gondolom, ma már felszabadultabban állok a színpadra. Imádtam a verseny minden pillanatát és hálás vagyok az ott szerzett tapasztalatokért. Nemcsak magabiztosságot kaptam, hanem új barátokra és egy igazi társra is leltem, Bozont személyében. Remélem, hogy az új, nyitottabb út, melyen elindultam, sikeres lesz. A szívem és a lelkem tárom a nézők elé az új klipemben és nagyon szeretném, ha a dalt sokan szeretnék, mert úgy érzem, most lettem igazán önmagam" - mesélte Adri.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.