Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2014. Október 10. 05:00, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Elindultunk egy jó úton!

Elindultunk egy jó úton!

Egy nem mindennapi versenyen vagy túl a csapatoddal a Levianus Motorsporttal.

Egy szombati második hely után, hajnalig tartó szerelés következett. Ennek eredménye egy ütős kis Colt lett. Ami kezesbárányként működött amíg egy tempós szakasz végén megakadt a kerék és véget vetett az aznapi versenyednek. Mondhatnám, amíg mentél szépen versenyeztél.

Mi is történt a hétvégén? Mi vezetett a Colt fénysérüléséhez? Mik a további terveid a 2015-ös szezonban? Hogy érzed most magad? A hans és az öv mennyire védett meg?

Sajnos a hétvége rosszul indult, és rosszul is zárult.

Kezdődött azzal, hogy péntek este leszakadt a futónk 8 km-re a pályától. Két óra hegesztés után megérkeztünk a Vörös Katlanba. Ezúton is köszönjük Bánkúti Gabinak és csapatának a segítséget.

Szombati sikeres gépátvétel után, következtek az időmérő edzések.

Az autó teljes átalakuláson ment át a nyirádi verseny előtt, így bizakodva, de kissé idegesen vártuk az első edzést.

Nem kellett csalódjak, hisz az első edzésen két kör megtétele mellett is, a második idő sikerült megcsípni, sajnos az edzés győzelem elmaradt a kuplung, és a féltengely hibája miatt.

A szombati napot sajnos itt be is fejeztük hisz, a kuplungunk cserére szorult. Egész estés szerelés után bizakodva vártuk a vasárnap reggeli rajtot.

Vasárnap reggel 7:45-kor álltunk fel a rajtrácsra, mely igen korai volt a megszokottakhoz képest.

A rajtot a kilencedik helyről kezdhettem meg, mondhatni álomszépen sikerült, hisz a második kanyarban már a második helyen üldözhettem Ottoboni-t.
A harmadik kör elején sikerült abszolválni, amiért jöttünk Nyirádra, hisz egy hiba után be tudtam szúrni az olasznak, és átvettem a vezetést. Sajnos az utolsó kör elején minden álmunk szertefoszlott, mert a jobbos visszafordítóban felborultam az autóval és három pörgés után álltam csak meg. Nagyon sajnáltam, hisz az előnyöm szinte behozhatatlan volt. Sajnos meg is sérültem a balesetben, elszakadt a lapockát és a kulcscsontot összekötő szalag a bal kezemben. Az autó is komolyan megsérült. Sajnos hosszú rehabilitáció vár rám és az autóra is.

A pozitívum a hétvégében, hogy az autó beállításai jóra sikerültek, irányítható és gyors lett a kocsi. Már csak egy-két változtatásra van szükség ahhoz, hogy ütőképessé váljon EB szinten is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.

2024. Május 12. 09:01, vasárnap | Sport

Tour de Hongrie - Eisenkrammer: ilyen sportélményben még nem volt részem magyar körversenyen

Eisenkrammer Károly számára élete legkülönlegesebb sportélményét nyújtja eddig a Tour de Hongrie országúti körverseny.

2024. Május 12. 08:57, vasárnap | Sport

Meglepetésre kikapott Miskolcon a Fradi

A Diósgyőr 2-0-ra legyőzte otthon a bajnok Ferencvárost a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában.