Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2016. Június 26. 09:27, vasárnap | Belföld
Forrás: mti

Ammónia szivárog egy húsüzemből Gyulán

Ammónia szivárog egy húsüzemből Gyulán

Ammónia szivárog egy húsüzemből Gyulán, a Kétegyházi úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vasárnap reggel a honlapján.

A helyszínre a város hivatásos tűzoltói mellett Békéscsabáról, Orosházáról, Mezőkovácsházáról és Mezőberényből is érkeztek szakemberek, akik három vízsugárral dolgoznak az ammónia mentesítésén - írták.

Szabó Tibor, a Békés megyei katasztrófavédelem műveleti szolgálatának vezetője az M1 aktuális csatornának nyilatkozva hangsúlyozta, hogy az ammónia nem került ki az intézmény területéről, a lakosság nem sodródott veszélybe.

Mivel a baleset közelében két nagyáruház is található, korábban védőzónát alakítottak ki, ezt azonban már feloldották. Jelenleg a kárelhárítást végzik, délelőtt tizenegy órára várhatóan minden visszaáll a rendes kerékvágásba - tette hozzá a tűzoltó alezredes.

Címkék: ammónia, gyula, húsüzem

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére