Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Július 05. 14:42, kedd | Belföld
Forrás: Kavitációs ultrahangos zsírbontás

A masszázs jótékony hatásai

A masszázs jótékony hatásai

Masszázs során a kezek nyomást gyakorolnak a testre, ez a nyomás a megfelelő pontokon megfelelő módon segíti az élettani folyamatokat.

Masszázs során közvetlenül a bőrrel érintkezik a masszőr, így számos hatása jelentkezik a bőrön: bőrpuhítás, bőrtisztítás, segíti az elhalt sejtek leválását és az anyagok felszívódását. A masszázs során keletkezett hő hatására megváltozik a bőr vérereinek állapota, azok kitágulnak és a hajszálerek is megtelnek vérrel. Ezáltal serkenti a tápanyag és a bomlástermékek elszállítását, illetve az anyagcserét.

Masszázs mechanikai hatására, a test nyirok és vérkeringés rendszere felgyorsul. A kezelés közben megszűnnek a bőr alatti kötőszövetben lévő feszülések, letapadások. Az izomzat vérellátása javul, ami által gyorsabban regenerálódik, nő a teljesítőképesség, a salakanyagok gyorsabban eltávoznak.

A masszázs nyugtató és stressz oldó hatása közismert. Feloldja az izmok feszülését, normalizálja a szívritmust, csökkenti a vérnyomást, enyhíti a stresszt. Az agyat endorfin kiválasztására készteti, ami gyógyszerek használata nélkül enyhíti a fájdalmakat, kellemetlen közérzetet.

Mára már széles körben elterjedt és könnyen elérhető a masszázsok széles köre: pihentető, gyógyító, relaxáló, kényeztető, sportmasszázs… Kényeztesse magát, és figyeljen egészségére!
 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.