Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Augusztus 18. 13:36, hétfő | Kék hírek
Forrás: MTI

Parfümöt lopott egy rendőrtiszt Pécsett

Parfümöt lopott egy rendőrtiszt Pécsett

Vádat emelt a Pécsi Nyomozó Ügyészség a napokban egy volt rendőrtiszt ellen, miután parfümlopás miatt büntetőeljárás indult ellene - tájékoztatta a Baranya Megyei Főügyészség helyettes szóvivője az MTI-t hétfőn.

Nyári Roland - pontosítva és kiegészítve a Borsban hétfőn megjelent információt - elmondta, hogy július 20-án, az akkor még Bóly rendőrőrsén parancsnokhelyettesként dolgozó D. István egy pécsi drogériában eltávolította egy 14 ezer forint értékű parfüm áruvédelmi címkéjét, majd az illatszerrel elsétált.
Viselkedése gyanússá vált az alkalmazottaknak, ezért a biztonsági őr utánament, és felszólította, hogy menjen vissza vele az üzletbe. A férfi ennek eleget tett, de út közben eldobta a parfümöt, amelyet azonban a lopás gyanúja miatt kihívott rendőrök megtaláltak.
Nyári Roland kitért arra, hogy D. István kezdeményezte szolgálati viszonyának megszüntetését, ma már nem dolgozik a rendőrségnél. Hozzátette: az ügyészség a férfit lopás vétségével vádolja.

Címkék: Bűnügy-lopás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.