Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 01. 05:00, szerda | Bulvár

Nicki Minaj az MTV EMA házigazdája

Nicki Minaj az MTV EMA házigazdája

A szuperszexi énekesnő vezeti az idei díjátadót Glasgow-ban.

Kiderült, hogy ki vezeti a 2014-es MTV EMA-t! Az ünnepelt hip-hop királynő Nicki Minaj lesz november 9-én a show háziasszonya a glasgow-i Hydro arénában. Az énekesnő ezzel a megtisztelő feladattal olyan hírességek nyomába lép, mint a texasi szépség: Selena Gomez, a német szupermodell: Heidi Klum, vagy éppen az intergalaktikus MC és partyrocker: Redfoo. A szuperszexi Nicki Minaj ráadásul négy díjra is esélyes a gálán.

Nicki Minaj, a világ egyik legismertebb hátsójával rendelkező világsztár vezeti az MTV EMA glasgow-i gáláját. A dögös énekesnő nem csak a divatlapok és a rádiócsatornák kedvencévé vált az elmúlt években, de kemény rajongói bázist is felépített magának. „Nagyon izgatott vagyok az MTV EMA díjátadó miatt, ráadásul duplán, hiszen nemcsak fellépő leszek, hanem nekem jutott az a megtisztelő feladat is, hogy a gála házigazdája legyek.” – mondta Nicki, aki extravagáns stílusával, formás fenekével és szókimondó dalaival is hódít.

A hip-hop királynőt az idei MTV EMA-n négy kategóriában jelölték: a legjobb a női előadó, a legjobb hip-hop énekes, a legnagyobb rajongó táborral bíró sztár és a legszexibb énekesnő címre is esélyes. A szépszámú jelölés nem meglepő, hiszen az énekesnőnek olyan slágereket köszönhetünk, mint a Fly, a Turn Me On, a Beauty and the Beast, vagy az Anakonda. A sztár karrierje során olyan világhírű előadókkal dolgozott együtt, mint Rihanna, Eminem, Kenya West, vagy épp Justin Bieber.

Az MTV EMA –t november 9-én, vasárnap este rendezik meg a glasgow-i Hydro arénában.. A jelöltek között olyan előadók foglalnak helyet, mint a dögös Katy Perry, a szőke bombázó Taylor Swift, a hip-hop királynő Iggy Azalea, a Nickelodeon gyönyörű sztárja Ariana Grande, a rapisten Eminem, a Happy előadója Pharell Williams, vagy a tinibálvány One Direction. Szavazni az egyes kategóriákban a www.mtvema.com oldalon lehet, egészen november 8-án, szombat 23:59-ig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára