Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Április 15. 08:32, szerda | Kék hírek
Forrás: MTI

Lezárták a nyomozást egy forráskúti nő meggyilkolása ügyében

Lezárták a nyomozást egy forráskúti nő meggyilkolása ügyében

Vádemelési javaslattal lezárta a rendőrség a nyomozást egy tavaly novemberben meggyilkolt fiatal forráskúti nő ügyében, akit a gyanú szerint gyermekkori ismerőse halála előtt megerőszakolt és több órán át kínzott – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.

Szenti Szabolcs közölte, a rendőrség a férfit különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés, szexuális erőszak és súlyos testi sértés bűntettével gyanúsítja.
A 22 éves forráskúti nő eltűnését tavaly november 21-én jelentették be. A nyomozók ezért átvizsgálták a nő gyermekkori ismerősének forráskúti ingatlanát is, ahol megtalálták az áldozat mobiltelefonját és kerékpárját, majd a melléképületben elrejtve a holttestét – emlékeztetett az őrnagy.
A rendőrök kikérdezték az ingatlanban lakó B. Lászlót, aki ellentmondásokba keveredett, majd beismerte a bűncselekmény elkövetését, de tettére érdemi magyarázatot nem tudott adni – tudatta a szóvivő.
A nyomozás azt állapította meg, hogy az akkor 21 éves gyanúsított 2014. november 21-én reggel áthívta magához a sértettet. A nőt megerőszakolta, bántalmazta és fojtogatta. Az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a férfi több órán át kínozta a nőt. Az áldozat halálát kalapáccsal okozott sérülések okozták.
A Csongrád megyei nyomozók gyanúja szerint B. László 2014. május 23-án Szegeden lefejelte akkori barátnőjét is, akinek az orrcsontja tört el – közölte Szenti Szabolcs.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.