Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. November 19. 13:44, szerda | Belföld

Légy a saját utazásszerveződ!

Légy a saját utazásszerveződ!

A Foglalj.hu új perspektívát nyit az online szállásfoglalás piacán.

A hazai piacon hiánypótló szerepet betöltő, új szállásközvetítő oldal, a Foglalj.hu lehetővé teszi, hogy az összes létező belföldi szálláslehetőség és ár egy helyen legyen elérhető minden látogató számára. Így a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig gyakorlatilag minden magyarországi szálláskonstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható. Az e-Business Group Kft. oldala egyedülálló komplexitásával és közvetlen szobafoglaló rendszerével új perspektívát nyit az online szállásfoglalás piacán.

Újfajta stratégia alapján fejlesztette ki oldalát az online szállásközvetítő piac egyik legmeghatározóbb cégcsoportja, az e-Business Group Kft. A hiánypótló szálláskereső site egy technikailag meglehetősen összetett rendszer segítségével összegzi a hazai szálláslehetőségeket, így a családias üdülőházaktól az ötcsillagos szállodákig minden konstrukció megtekinthető és akár azonnal foglalható. A Foglalj.hu egyedülálló komplexitásának köszönhetően minden árajánlatot tartalmaz, a szállodai listaáraktól, a kedvezményeken át, a szezonajánlatokig. Az oldalon ráadásul a pihenni vágyók rögtön láthatják az egyes üdülőhelyek szabad kapacitását, így közvetlenül és gyorsan élesíthető a kiválasztott utazási célpont.

„A legfontosabb szempont az volt az oldal megtervezésekor, hogy se a felhasználó, se a szálláshely ne bajlódjon több körös ajánlatkéréssel, hanem lehetővé váljon az azonnali foglalás mind a szobaéjszakákra, mind az egyéb szolgáltatásokra. Ez az, amit a leginkább hangsúlyozni szeretnénk a Foglalj.hu névvel” – nyilatkozta az oldal egyik megálmodója, Szalay Ákos, az e-Business Group Kft. egyik tulajdonosa.

Az oldal komplexitására jellemző még, hogy nem csak szobát lehet foglalni, hanem a vendég már otthonról megtervezheti, milyen egyéb szolgáltatással szeretné még teljesebbé tenni pihenését, így online megrendelheti a parkolóhelyet, a kerékpárbérlést vagy akár a wellness kezeléseket is, azaz minden olyan extrát, amit a szállásadó foglalhatóvá tesz a rendszerben.

„Igyekeztünk olyan komplett belföldi, online szállásfoglaló oldalt létrehozni, amely teljes körűen kiszolgálja az utazni vágyók kényelmét. Ennek eredményeként született meg a Foglalj.hu oldal, amelynek alkalmazásával bárki a saját utazásszervezője lehet!” – tette hozzá Szalay Ákos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére