Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2014. Július 14. 08:59, hétfő | Belföld
Forrás: InfoVáros

Holnap startol az EFOTT

Holnap startol az EFOTT

Féktelen buli, bevállalós játékok, csábító turisztikai látványosságok az idei EFOTT-on!

Holnap nyitja meg kapuit hazánk legrégebbi fesztiválja, ahol július 15 és 20 között a színes zenei paletta mellett számtalan program várja az érdeklődőket.

Harminc év után ismét Miskolcon dübörög az Egyetemisták és Főiskolások Turisztikai Találkozója. Hazánk legnagyobb hallgatói bulijának nyitónapján a Tankcsapda 25. jubileumi koncertje adja meg a kezdőhangot, amelyet öt napon át tartó őrület követ. Olyan hazai kedvencek mellett, mint a Punnany Massif, a Brains, Ivan and the Parazol, a Quimby vagy éppen a Compact Disco, a 90-es évek pop ikonjai is megtáncoltatják a közönséget. Szombaton pedig a Carbonfools koncertje előtt a Colorparty teszi még színesebbé az élményt.

Napközben is garantált az élvezet, hiszen a Dumaszínház, Csernus Imre és Zacher Gábor előadásai, valamint megannyi sportlehetőség is várja a fesztiválozókat, legyen az bungee jumping, vízifoci, dodgem, slackline, teqball vagy beerpong. Aki azonban még több adrenalinra vágyik, az extra kedvezménnyel száguldozhat Miskolctapolca 800 méteres bobpályáján, vagy a kalandpark 25 akadálypályájának egyikén tesztelheti ügyességét. A bátrabbak az EFOTT Játszóterén játékszenvedélyüket is kiélhetik, ahol bármikor újabb kalandokba keveredhetnek. Ha kifulladásig pörgetted a kereket, akkor baráti árakon frissülhetsz fel a szomszédos Kemény Dénes Sportuszoda vagy a Barlangfürdő medencéiben.

Régi újdonságként idén a turisztika is fokozottan nagy teret kap. Az EFOTT Tour csapata pár száz forintért hozza el a környék legnagyobb látványosságait, kisvasutas kirándulást Lillafüreden, Diósgyőri Várlátogatást, vagy éppen az Avasi Borcellárium italkülönlegességeit lovas szekerekkel és zenészekkel fűszerezve.

Szabadulj ki a hétköznapok kötöttsége alól, és engedd ki a gőzt hazánk legnagyobb hallgatói buliján, ahol a kedvezményes jegyárak mellett ingyenes kemping is vár!

Minden adott a remek fesztiválozáshoz, ugyanis igazi nyári időt jósolnak a meteorológusok!

EFOTT 2014 Miskolctapolca – Csak szabadon…

Címkék: EFOTT

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.