Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Március 26. 12:24, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Forgalomkorlátozás lesz a záhonyi határállomáson

Forgalomkorlátozás lesz a záhonyi határállomáson

Forgalomkorlátozás lesz március 30-án és 31-én a Záhony-Csap közötti magyar-ukrán határállomáson, ahol emiatt hosszabb várakozási időre kell számítani - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Fülöp Gergely őrnagy elmondta, hogy a határállomáson az átkelésre szolgáló Tisza-hídon útpályamosást végez hétfőn és kedden a Magyar Közút Nonprofit Kft.
A munkálatokat március 30-án 8 és 14 óra között a személygépkocsi sávon, míg a 31-én 9 és 14 óra között a tehergépkocsi sávon végzik el és korlátozzák majd a áthaladást.
A szóvivő hozzátette: Záhony helyett a két ország között utazók az éjjel-nappal nyitva tartó Beregsurány-Asztély és a Tiszabecs-Tiszaújlak közötti határállomást, valamint 7 és 19 óra között a Barabás-Mezőkaszony, illetve 8 és 16 óra között a Lónya-Harangláb közötti átkelőhelyet vehetik igénybe.
Barabásnál és Lónyánál az autóbuszok nem kelhetnek át, míg Beregsuránynál a teherforgalomban csak 7,5 tonnáig megengedett az össztömeg-súly - jegyezte meg Fülöp Gergely.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére