Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2014. Augusztus 29. 14:57, péntek | Sport
Forrás: InfoVáros | Hajósi Miklós

Ez egy nagyon izgalmas verseny volt.

Ez egy nagyon izgalmas verseny volt.

Hogy sikerült a hétvégéd a Slovakiaringen?
- A Slovakiaringen ismét izgalmas volt a hétvége. Az pénteki időmérőn 6. helyet szereztem meg magamnak. Hétközben az edzéseken nem tudtam túl sokat kihozni magamból. A versenypályán kicsit szétszórt voltam, ezért nem tudtam, hogy az időmérőn mire számítsak. A körülményekhez képest jól sikerült a qualifikáció. Szombaton reggel volt az első verseny. A rajt nem sikerült túl jól ezért visszább csúsztam. Az első körben még együtt volt mondhatni az egész mezőny. Az egyik kanyarban nem vettem észre, hogy az egyik autó bebújt mellém, én pedig mentem befele, de mivel ő már mellettem volt kiforgattam magam keresztbe csúsztam, de össze tudtam szedni bár sok pozíciót vesztettem. Igyekeztem vissza venni a pozíciómat. Nagyon sokat küzdöttem mire sikerült vissza jönnöm a hetedik helyre. Már csak egy kör volt hátra. A gumijaim nagyon elmelegedtek és a célegyenes ráfordítóban később fékeztem és kiestem a kavicsosba. Nem tudtam befejezni a versenyt. Majd vasárnap a 16. Helyről kellet rajtolnom. A rajt egész jól sikerült és a szombati verseny tapasztalatait felhasználva feljöttem a 4. Helyre ez egy nagyon izgalmas verseny volt.

Miként sikerült a negyedik helyre feljönnöd a mezőny végéről?
- A vasárnapi verseny délután volt így még előtte át tudtam nézni a belső kamerás felvételt a szombati versenyről. Tanultam a hibáimból és igyekeztem hasznosítani a tapasztalataimat illetve nem elkövetni ugyan azokat a hibákat. Ez elég jól sikerült és így megtudtam szerezni a 4. Helyet

Úgy tudom volt egy kis kupaktanács ahol te is részt vettél. Miről is volt szó, illetve milyen célt szolgált?
- A hétvégén folyamatosan logoltunk, ami nagyon hasznos volt és sokat segített. Olyan hibákra is fény derült, amit a kamerából nem vettünk volna észre. Mivel az élmezőny csak tizedekre van lemaradva egymástól, ezért a log nagyon hasznos, mert a segítségével megtalálhatjuk azokat az apró különbségeket. Megtalálni egyszerűbb végrehajtani már kicsit nehezebb, de a hétvégén sikerült kijavítanom azokat a különbségeket ennek is köszönhető az eredményem.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.