Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Október 22. 15:28, szerda | Bulvár

Extravagáns hip-hop királynő és sztár DJ az MTV EMA-n

Extravagáns hip-hop királynő és sztár DJ az MTV EMA-n

Nicki Minaj és Calvin Harris is szuperprodukcióval készül.

November 9-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót, amelyen idén is a világ legismertebb előadói lépnek színpadra, hogy elvarázsolják el a glasgow-i közönséget. A show dögös háziasszonya, Nicki Minaj mellett olyan sztárok lépnek fel a gálán, mint a nyár egyik legnagyobb slágerét jegyző skót DJ Calvin Harris, de ott lesz a Hydro Arénában Ariana Grande, Ed Sheeran, a Little Monster című slágerrel híressé vált Royal Blood, és kanadai Kiesza is.

Nicki Minaj a látványos zenei gála háziasszonya lesz, emellett sztárfellépőként is szórakoztatja majd a közönséget – biztosak lehetünk benne, hogy színpadi show-jára sokáig emlékezni fogunk. Az extravagáns hip-hop királynő az egyik legnagyobb esélyesként érkezik a díjátadóra: A legjobb női előadónak, A legjobb hip-hop énekesnek, A legnagyobb rajongótáborral bíró sztárnak és A legszexibb énekesnőnek járó szobrot is hazaviheti.

Nicki Minaj mellett olyan sztárok lépnek fel a díjátadón, mint Ariana Grande, akit hat különböző kategóriában jelöltek: a szavazók segítségével akár A legjobb új előadónak és A legjobb pop énekesnek járó díjat is bezsebelheti. A legjobb elektronikus zenei előadó díjra esélyes skót DJ, Calvin Harris őrületes partit rendez majd a Hydro Aréna több ezres közönségének. Élőben zenél továbbá a fantasztikus hangjáról és vörös hajáról ismert angol Ed Sheeran, és a fiatal és tehetséges Charlie XCX, akit az Ariana Grandéval felvett Fancy című sláger tett világszerte népszerűvé.

A kanadaiak táncos lábú kedvence, Kiesza Hideway című slágerével és az ahhoz tartozó látványos klippel robbant be a köztudatba. Ez utóbbi olyan remekül sikerült, hogy a legjobb videónak járó MTV díjat is bezsebelheti vele az énekesnő, aki élőben is fellép majd a gálán. Minden bizonnyal óriási bulit csinál majd a Royal Blood brit rock duó is, akiknek a Little Monster és a Figure It Out című világslágereket köszönhetjük.

AzMTV EMA–t november 9-én, vasárnap este rendezik meg a glasgow-i Hydro arénában. A jelöltek között olyan előadók vannak, mint a dögösKaty Perry, a szőke bombázóTaylor Swift, a hip-hop királynőIggy Azalea, a rapistenEminem, a Happy előadójaPharell Williams, vagy a tinibálványJustin Bieber és a One Direction. Szavazni az egyes kategóriákban a www.mtvema.comoldalon lehet, egészen november 8-án, szombat 23:59-ig.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára