Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. Július 15. 17:48, kedd | Kék hírek
Forrás: MTI

Ég egy Andrássy úti ház teteje

Ég egy Andrássy úti ház teteje

Teljes terjedelmében ég a tetőszerkezete és legfelső emelete egy budapesti VI. kerületi, az Andrássy út és a Kodály körönd kereszteződésében álló lakóháznak - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd délután az MTI-vel. Az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták az Andrássy utat, a kisföldalatti nem áll meg a Kodály köröndnél, a 105-ös busz pedig terelve közlekedik.

Kisdi Máté elmondta: a négyszintes épület harmadik emelete, több ezer négyzetméternyi terület lángokban áll. A tűz miatt a legmagasabb riasztási fokozat lépett életbe, 80 tűzoltó oltja a lángokat - tette hozzá.
Személyi sérülésről nincs tudomása a katasztrófavédelemnek, jelenleg még folyik az épület kiürítése.
A szóvivő megjegyezte: információik szerint az épület tetején felújítási munkálatok folytak.
Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták az Andrássy utat. A tetőtérből egy gázpalackot is lehoztak a tűzoltók. A szomszédos épületet a rendőrség üríti ki - közölték.
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt közölte, hogy az 1-es metró egyik irányban sem áll meg a Kodály körönd megállónál. Emellett a 105-ös busz terelve közlekedik, nem érinti a Kodály körönd és a Bajza utca megállót.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.